Redesigning the Eiffel Tower

Serero Architects have won the open competition to redesign any of the Eiffel Tower
’s public reception and access areas as a celebration of the 120th birthday of Gustave Eiffel’s original creation. more at: http://www.serero.com/projects/eiffel/index.html.

read more | digg story

Advertisements

Leave a comment

Filed under Innovation

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s